AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde paralar bulmak

Kahve falında yerde paralar bulmak

Kahve falında yerde paralar bulmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sorunların artacağına, düşmanlarının güçleneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalettir.

Kahve falında yerde paralar bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında yerden madeni para bulmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kişinin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde çok para bulmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yerde paralar bulmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yabancı para bulmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında yerde demir para bulmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerde para bulmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir