AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz taşımak

Kahve falında buz taşımak

Kahve falında buz taşımak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz taşımak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında buz taşımak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulur.

Kahve falında su ve buz görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu yol görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında buz kırmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buz görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında buz mavisi renk görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, dinine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutan deniz görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir