AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yüzük takmak

Kahve falında yeni yüzük takmak

Kahve falında yeni yüzük takmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, içine fesat düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yüzük takmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yeni yüzük takmak gidilecek yönün belirleneceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni şapka takmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni başörtü takmak kişinin kazancının çoğalacağına, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni gözlük takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çanta takmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kapı takmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir