AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek

Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek

Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yeni ayakkabı görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı almak güçlendikçe güçleneceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni spor ayakkabı görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye etmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı almak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir