Kahve falında yeni tül görmek

Kahve falında yeni tül görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, saygınlık göreceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni tül gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni tül perde görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni tül görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında perde tül görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül aldığını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tül perde kapatmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında tül elbise giymek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül duvak görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tül almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir