AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni traktör görmek

Kahve falında yeni traktör görmek

Kahve falında yeni traktör görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni traktör gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında yeni traktör almak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeni traktör görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında traktörün yandığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında traktör yıkamak huzurlu bir hayat süreceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktörden inmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktörün altında kalmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sorunlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında traktör tamir etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında traktör römorku görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir