AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörden inmek

Kahve falında traktörden inmek

Kahve falında traktörden inmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, kavgaların büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında traktörden inmek gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında traktörden inmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan traktör görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında traktörle ev taşımak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, insanların hayır dualarını alacağına işarettir.

Kahve falında traktörden düşmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, ticarette yol katedeceğine tabir olunur.

Kahve falında traktöre eşya yüklemek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada traktör görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulur.

Kahve falında mavi traktör görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüklü traktör görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir