AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör tamir etmek

Kahve falında traktör tamir etmek

Kahve falında traktör tamir etmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör tamir etmek gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında traktör tamir etmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Kahve falında uçan traktör görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında traktör devirmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktör motor görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktörden inmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında traktörden düşmek büyük kazançlar sağlanılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında traktöre bindiğini görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında traktör yıkamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir