AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörün yandığını görmek

Kahve falında traktörün yandığını görmek

Kahve falında traktörün yandığını görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Kahve falında traktörün yandığını gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında traktörün yandığını görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında traktör kazası görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulur.

Kahve falında traktör tekeri görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında traktöre eşya yüklemek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktör yıkamak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Kahve falında traktörle yük taşımak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı traktöre binmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir