AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni saçların çıktığını görmek

Kahve falında yeni saçların çıktığını görmek

Kahve falında yeni saçların çıktığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yeni işler alacağına, deşarj olacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni saçların çıktığını gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında yeni saçların çıktığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulur.

Kahve falında yeni saç çıktığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir diş çıktığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni diş çıktığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir dişinin çıktığını görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında yeni dişin çıktığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir