AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonda kendini görmek

Kahve falında televizyonda kendini görmek

Kahve falında televizyonda kendini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyonda kendini gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında televizyon programına çıkmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Kahve falında yeni televizyon görmek büyük zararlara uğrayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah televizyon görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyon kırmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında televizyon kurmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük televizyon görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Kahve falında plazma televizyon görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, bunun da geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir