AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı televizyon görmek

Kahve falında kapalı televizyon görmek

Kahve falında kapalı televizyon görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında kapalı televizyon gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Kahve falında kapalı televizyon görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyona çıktığını görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında televizyonu kapatmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini televizyonda izlemek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında televizyonda maç izlemek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küçük televizyon görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık televizyon görmek güleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir