AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava satmak

Kahve falında tava satmak

Kahve falında tava satmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, maddi konuda zayıflayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kendisine kızacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tava satmak gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında tava satmak rahat bir nefes alınacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında tavada balık kızartmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, koyu muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında teflon tava görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere ve tava görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine yorulur.

Kahve falında tava hediye almak yüzüne kan geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yumurta tavası görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada yağ eritmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir