AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, stresten uzaklaşılacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni tanıştığın biriyle öpüşmek geçimini daha rahat sağlayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak başarılarının daim olacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak bolluğun ve bereketin artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir