AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek bir uzmana başvurulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, umutların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işarettir.

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret eder.

Kahve falında yeni tanıştığın biriyle öpüşmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına inanılır.

Kahve falında birilerini tanıştırmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kar tanıştırdığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir