AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak yolunda gideceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanıştığını görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek hem yeni yerler göreceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir