AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek

Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek

Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında yeni tanıştığın birini gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeni biriyle tanıştığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni tanıştığın biriyle öpüşmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni tanıştığın birini görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, ticarette zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekle tanıştırılmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini babanla tanıştırmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir