AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah soba görmek

Kahve falında siyah soba görmek

Kahve falında siyah soba görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah soba gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında siyah soba görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında soba dumanı görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında sobayı kaldırmak işsiz ise işe gireceğine, aile içinde saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sobayla ısınmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında soba satın almak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Kahve falında sobayı karıştırmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Kahve falında soba maşası görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, arkadaştan görülecek faydaya alamet etmektedir.

Kahve falında sobayı yakmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir