AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ölmüş birini canlı görmek

Kahve falında yeni ölmüş birini canlı görmek

Kahve falında yeni ölmüş birini canlı görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ölmüş birini canlı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında yeni ölmüş birini canlı görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ölen birini canlı görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı süs balığı görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz canlı tavuk görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, gönül gözünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş arkadaşını canlı görmek İslami olarak günahlarının artacağına, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında canlıyken mezara girmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir