Kahve falında bahçede tuvalet görmek

Kahve falında bahçede tuvalet görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, mevlit okutacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında bahçede tuvalet gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında bahçede tuvalet görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye tuvaletini yapmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçede yürümek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında köşk bahçesi görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında meyveli bahçe görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top