AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyveli bahçe görmek

Kahve falında meyveli bahçe görmek

Kahve falında meyveli bahçe görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok başarılı işlere girileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyveli bahçe gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında meyve sebze bahçesi görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve bahçesinden meyve toplamak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak bazı radikal kararlar alınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve yemek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir