AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni masa almak

Kahve falında yeni masa almak

Kahve falında yeni masa almak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni masa almak gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Kahve falında yeni masa sandalye almak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni masa görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek kudret ve destek olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni masa almak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Kahve falında masa dolusu yemek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir