Kahve falında yeni makas görmek

Kahve falında yeni makas görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni makas gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında yeni makas görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde makas görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde makas tutmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine makas saplamak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında saçını makasla kesmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Kahve falında makası görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış makas görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir