AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çatal kaşık görmek

Kahve falında elinde çatal kaşık görmek

Kahve falında elinde çatal kaşık görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük bir yenilgi alacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında elinde çatal kaşık gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında elinde çatal kaşık görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında çatal kaşık satın almak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık atmak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık ve çatal görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık çatal yıkamak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kaşık çatal toplamak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir