AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kaşık çatal görmek

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kirli kaşık çatal gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında kirli kaşık çatal görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık bulmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden çatal kaşık toplamak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık dizmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet eder.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık çatal almak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşık çatal bulmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık ve çatal görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir