AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işe başladığını görmek

Kahve falında arkadaşının işe başladığını görmek

Kahve falında arkadaşının işe başladığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, kederinin dağılacağına, mirasa, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının işe başladığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının işe başladığını görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında eski işine başladığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni işe başlamak iş hayatında çok zarar edileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir işe başlamak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bi işe başlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında eski işine geri başlamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında işe başlamak geleceğine bakacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında başka işe başlamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir