AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevdiği birini kırmaya, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir işe başladığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeni işe başlamak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir işe başlamak aile saadetinin artacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bi işe başlamak haram mal yiyip içeceğine, rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bankada işe başlamak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında eski işe başlamak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına tabir olunur.

Kahve falında işe başlamak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda işe başlamak tartışmaların son bulacağına, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir