AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının iç çamaşırını görmek

Kahve falında başkasının iç çamaşırını görmek

Kahve falında başkasının iç çamaşırını görmek ruhlarına mevlit okutacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerdeki verimin artacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında iç çamaşırı ütülemek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırlarını görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla birini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek başkalarının malına göz dikeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir