AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek en gösterişli arabalara bineceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öpmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede yeni doğmuş bebek görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek bulmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir