AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü cenin görmek

Kahve falında ölü cenin görmek

Kahve falında ölü cenin görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, alım gücünün artmasına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü cenin gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında ölü cenin görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenin ölüsü görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında köpek cenini görmek güzel ve doğru işler yapacağına, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cenin öldürmek huzurunun da yerine geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında cenin yemek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı cenin görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cenin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenin görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir