AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek kurtuluşu yakalayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucaklamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe süt vermek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek yıkamak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir