AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek büyük problemler yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir