AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, başarılarının azalacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebekte diş görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, makamının tehlikeye gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir