AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yolunda devam edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek sorunların son bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim vermek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebekle konuşmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir