AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hayır işleri yapacağına, çirkin amellere, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek giydirmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş ağlayan bebek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeğin konuştuğunu görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim vermek ömrünün uzun olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir