AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak kar sağlayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe banyo yaptırmak sevinç ve mutluluğa, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak rahat edeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek fesada bulaşacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yürürken görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini emzirmek elde edilecek menfaatlere, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir