AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, zorlukların giderileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerinin olduğunu görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerini görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebek sevmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin ağladığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebek yıkamak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir