AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, kısmetli bir işe atılmaya, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek aylık gelirinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, en yukarılara çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek sevmek koyu sohbetler edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş gülen bebek görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş çok bebek görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir