AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan oğlak görmek

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan oğlak gördüyseniz:

  • Çevrenizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş oğlak görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oğlak doğduğunu görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında oğlak kaybetmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük oğlak görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında oğlak eti yemek ekonomik durumunun düzeleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlak satın almak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kötü bir habere veya tehlikeye işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlakla oynarken görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir