AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, her zaman çok başarılı olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bereketli işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında yeni doğan bebek yıkamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek aile hayatlarını bozulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuşmasını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir