AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken görmek

Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken görmek

Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek işlerin eski haline döneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek mutlu olacağına ve güleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan iki bebek görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ömrünün uzun olacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuşmasını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebekte diş görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir