AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeği görmek

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ona yardımcı olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeği gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan iki bebek görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerinin olduğunu görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan dişli bebek görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan ikiz bebek görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuşmasını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan bebek yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir