AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ceket giymek

Kahve falında yeni ceket giymek

Kahve falında yeni ceket giymek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, şartlarının da zenginleşeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ceket giymek gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında yeni deri ceket giymek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir ceket giymek dünya hayatında huzurlu olmaya, rızkın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ceket giymek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ceket almak zorluklarının kalmayacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni deri ceket görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin ceketini giymek adımların çok iyi bir yol açacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir