Kahve falında yeni bir ceket almak

Kahve falında yeni bir ceket almak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerin bozulacağına, tövbelerin kabul olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir ceket almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir ceket almak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ceket giymek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeni deri ceket görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir ceket giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi ceket görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında ceketi kaybetmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir