AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir arabaya binmek

Kahve falında yeni bir arabaya binmek

Kahve falında yeni bir arabaya binmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Kahve falında yeni bir arabaya binmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni arabaya binmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni otomobile binmek yüksek bir makama geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni otobüse binmek Allah katında günahlarının affolacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında müdürün arabasına binmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının arabasına binmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kapısız arabaya binmek sonradan da çok üzüleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında patronla arabaya binmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir