AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni arabaya binmek

Kahve falında yeni arabaya binmek

Kahve falında yeni arabaya binmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni arabaya binmek gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında yeni bir arabaya binmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni arabaya binmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni otobüse binmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni otomobile binmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında özürlü arabasına binmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah arabaya binmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arabaya binmek rızkının çoğalacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan arabaya binmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, bereketli yağmurlara delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir