AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni apartman dairesi görmek

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında yeni apartman dairesi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında apartman daireleri görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman dairesine taşınmak yeni kısmetlere nail olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman dairesi satın almak bereketli günler geçirileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında apartman dairesi görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni daireye taşınmak inancından sapacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir daire görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında yeni daire görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir