AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede gezmek

Kahve falında bahçede gezmek

Kahve falında bahçede gezmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede gezmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında bahçede gezmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede gezdiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçede gezmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında eşek gezdirmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, güzel bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kumda gezmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına inanılır.

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir