AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, verdiği sözleri tutacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, kederleneceğine inanılır.

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek neşesini kaçıracağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında üstünde örümcek gezdiğini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda örümcek gezdiğini görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide örümcek görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında tavanda örümcek görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağından kurtulmak güzel işler yapacağına, işlerinde aksama olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir