AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni arkadaş görmek

Kahve falında yeni arkadaş görmek

Kahve falında yeni arkadaş görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yeni arkadaş gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının yeni ev aldığını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni arkadaş görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski ve yeni arkadaşlarını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni erkek arkadaş görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını yeni evde görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir